how to make a website for free

Fiecare membru al echipei IOVEL MULTIMEDIA are o experienţă vastă în domeniul evenimentelor.

Folosim echipamente profesionale pentru a satisface cât mai bine cerinţele clienţilor şi suntem mereu în ton cu ultimele apariţii în materie de tehnologie audio - foto - video - IT.

Echipa noastră a asigurat buna dispoziție și a salvat pentru eternitate imagini de la evenimente în aproape toate județele țării dar și în străinătate, membrii acesteia având experiență în domeniu cuprinsă între 5 și 25 de ani.


Veleat Ionel - 35 de ani

Administrator, specialist IT, am început să studiez informatica încă din anul 1990, la Clubul Elevilor din Ploieşti, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie inovatoare, dar şi de artă, cultură, sport şi muzică, de peste 12 ani acumulez experienţă în domeniul audio - foto - video şi IT. Am participat la început alături de colegi experimentaţi la numeroase evenimente importante din viaţa oamenilor, la evenimente cultural - artistice şi sportive, pentru ca mai apoi să pun bazele acestei societăţi cu scopul de a oferii servicii de calitate clienților noștri.

Sorin Lazăr - 47 de ani

Fotograf profesionist, colaborator al Naţional Geografic, câştigător a numeroase premii naţionale şi internaţionale pentru fotografiile realizate este garanţia unor amintiri de neuitat.
"Prin fotografiile mele, surprind imagini unice din viața familiei tale. Oprește timpul în loc păstrând cele mai gingașe, inocente și haioase momente din viața copilului tău.
Botezul este prima apariție publică a nou-născutului tău, primul său “rol” de protagonist. Apelează la serviciile unui fotograf profesionist, pentru a-i oferi celui mic șanse maxime să strălucească!
Camera foto este doar un accesoriu... pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenţa unei fotografii reuşite, doar imaginea fotografică reprezintă un mesaj fără cod iar, in unele poze cu scriitori, doar mirii care stau in fata fotografului devin celebrii. Recomandarile noastre sunt: profesionalismul, experienta si talentul."- Sorin Lazăr
Ioan Dumitrache - 49 de ani 

Cameraman, fotograf, editor şi grafician foto / video, specialist în suita de aplicaţii foto - video ADOBE, cu o vastă experienţă în televiziune (Alpha TV, Valea Prahovei TV), pasionat de fotografie de la vârsta de 14 ani, cu 10 ani experienţă în domeniul nunţilor şi botezurilor.
Liviu Marin - 42 de ani

Solist, absolvent al Şcolii Populare de Artă - Secţia Canto (muzică uşoară şi populară), câştigător al mai multor premii muzicale de radio şi televiziune, cu participări la numeroase acţiuni umanitare şi diverse festivaluri muzicale cum ar fi: Mihaela Runceanu, Festivalul Ia Românească, Concursul Zestrea Românilor, Festivalul Cântecului de Dragoste, Festivalul Primavara anului 2000 organizat de Ministerul de interne, câştigător a două ediţii din cadrul emisiunii Sarabanda – organizată de TVR, colaborator al casei de discuri Electrecord.

Marian Piţu - 29 de ani

Orgă electronică, sonorizări si aranjamente muzicale, absolvent al Şcolii Populare de Artă Ploieşti - secţia orgă electronică, în paralel a studiat pianul şi acordeonul, participând la numeroase acţiuni umanitare, evenimente culturale şi artistice încă de la vârsta de 14 ani, cu o bogată experienţă în domeniul nunţilor şi botezurilor.


Lavinia Piţu - 25 de ani 

Solistă de muzică populară si usoară, absolventă a Şcolii Populare de Artă Ploieşti - secţia canto (muzică populară si muzică usoară), a colaborat de-a lungul timpului cu diverse formatii de renume, participând la numeroase acţiuni umanitare, evenimente culturale şi artistice, având experienţă în domeniul nunţilor şi botezurilor.
Dănuţ Răduţă - 22 de ani

Solist hip hop, MC & DJ, cu experienţă în domeniul sonorizărilor la evenimente, manifestări cultural - artistice şi sportive.


Bogdan Ionescu - 30 de ani

Solist, absolvent al Şcolii Populare de Artă - Secţia Canto (muzică uşoară şi populară), având o vastă experienţă în domeniul nunţilor şi botezurilor.

Alexandru Matei - 35 de ani

Fotograf şi editor foto, specialist IT, absolvent a numeroase cursuri de fotografie, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul nunţilor şi botezurilor, specialist în suita de aplicaţii foto ADOBE.Florin Albu - 38 de ani

Saxofonist - absolvent al Conservatorului, îmbină diferite genuri muzicale cum ar fi muzica folclorică nouă şi veche, muzica uşoară românească şi internaţională, cu experienţă vastă in show-uri de petrecere, nunţi, botezuri, aniversări muzică ambientală (blues, vals, cafe- concert, ambientala, disco, jazz ) pentru localuri 
Gheorghe Vasile - 41 de ani

Cameraman, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul nunţilor şi botezurilor.


Adrian Soare - 32 de ani

Fotograf, cu o experienţă de peste 5 ani în domeniul nunţilor şi al botezurilor, pasionat de fotografie încă din copilărie, a urmat mai multe cursuri de artă fotografică, grafică şi pentru utilizarea suitei Adobe.

SHARE THIS PAGE!

ADDRESA
Com. Scorţeni, Sat Scorţeni
Str. Izvorului, nr. 19
Prahova, România

CONTACT
Email: contact@iovel.ro
Phone: +4 (0) 723 001 348
Phone: +4 (0) 755 056 103