make a website

Daca ati beneficiat de serviciile noastre si aveti cateva momente disponibile, va rugam sa ne scrieti referintele, reclamatiile sau sugestiile dumneavoastra in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor noastre.

Va multumim.

Ce spun clienţii noştri

 • “NE PLACE!!! Aveti cea mai frumoasa asezare in pagina! Stiti foarte bine ce sa alegeti pentru fiecare introducere cu cele mai frumoase cuvinte si imagini. Nu ne asteptam sa iasa totul atat de bine, sincer sunteti profesionisti, se vede ca va place ce faceti si lucrati cu drag. Ii rog pe cei ce vad aceste cuvinte sa nu va grabeasca sa le dati materialele imediat dupa eveniment, e nevoie de timp pentru a iesi ceva bine lucrat si fara reclamatii. Noi am lucrat cu echipa Iovel Multimedia si suntem foarte multumiti de treaba facuta. Mult succes pe viitor! Sunteti o echipa grozava! Daca aveti nevoie de o echipa de profesionisti pentru orice eveniment nu ezitati sa ii alegeti pe ei. MULTUMIM!”

  Simona & Bogdan DRAGOMIR 
  servicii foto - video
 • “O super echipa! Suntem foarte multumiti de serviciile lor! Va recomandam tuturor serviciile lor cu toata increderea. Inca o data multumim Iovel pentru serviciile oferite!!!!!”

  Laurentiu & Silvia Comarniceanu
  servicii foto - video
 • “Dând dovadă de mult stil şi profesionalism, echipa IOVEL MULTIMEDIA ne-a oferit cele mai spectaculoase momente video concretizate în cele 5 DVD-uri şi în special în clipul nunţii, punând în valoare numeroasele momente artistice, precum şi amintirea unei nunţi foarte reuşite.


     De asemenea ne-au oferit o bucurie enormă cu cele mai spectaculoase mărturii foto instant şi o mulţime de amintiri fotografice cuprinzând şedinţa foto, momentele importante ce sunt de neuitat precum şi amintiri frumoase cu toţi invitaţii.

  Recomandăm cu mult drag echipa IOVEL MULTIMEDIA . Vă multumim!”

  Lavinia & Marian Piţu
  servicii foto - video

 • “Pentru nunta noastra, am dorit o echipa tanara de profesionisti pentru servicii foto video si dj. Atat noi cat si invitatii nostri avem amintiri frumoase cu ajutorul vostru.”

  Adela & Alexandru AMĂRICUŢEI 
  servicii audio - foto - video
 • “”

  A
  User
 • “”

  J
  User

SHARE THIS PAGE!

ADDRESA
Com. Scorţeni, Sat Scorţeni
Str. Izvorului, nr. 19
Prahova, România

CONTACT
Email: contact@iovel.ro
Phone: +4 (0) 723 001 348
Phone: +4 (0) 755 056 103